Yaygın Etki

İTÜ Kimya - Metalurji Fakültesi

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin 6. Fakültesi olarak kimya, metalurji, gıda ve biyomühendislik alanlarında yarının anahtar teknolojileri ve disiplinler arası mühendislik konularında dünyadaki gelişmeleri takip ederek bilimsel ve uygulamalı araştırmalar yapmayı, hem ulusal hem de uluslararası düzeyde önder çalışmaların odağı olmayı amaçlamaktadır.

Fakültemiz Kimya Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği ve Gıda Mühendisliği Lisans Programlarımız ABET (EAC) tarafından akredite edilmiş programlardır.

abetresim

2023-2024 Akademik Yılı Lisans Mezuniyet Törenleri

by Evren Demircan | Tem 13, 2024
Fakültemizde, 2023-2024 Akademik Yılı sonunda mezun olan öğrencilerimizin mezuniyetlerini hep birlikte kutladık.
mezuniyet2024

Fakültemizde, 2023-2024 Akademik Yılı sonunda mezun olan öğrencilerimizin mezuniyetlerini; öğrencilerimiz, aileleri, öğretim üyelerimiz ve dış paydaşlarımız ile birlikte 5 Temmuz 2024 tarihinde düzenlediğimiz törenle kutladık. Fakültemizde düzenlenen törende, Fakülte birincisi ile Bölümlerimizde dereceye giren mezunlarımıza, ödülleri takdim edildi. Rektörlüğümüzce Üniversitemiz stadyumda düzenlenen mezuniyet törenine, yine öğrencilerimiz ve misafirlerimizle katılım sağlandı. Mezunlarımızı tebrik ediyor, hayat boyu başarı, sağlık ve mutluluklar diliyoruz.