İTÜ ANASAYFA
NİNOVA
KÜTÜPHANE
|
e-bülten
İLETİŞİM
Anasayfa
Hakkımızda
Öğrenciler
Eğitim
Personel
Akademik Personel
İdari Personel
Mezunlar
Araştırma
İş Birlikleri
Haberler
Galeri
English
Anasayfa
/
Haber Detay
Dr. Büşra GÜLTEKİN SUBAŞI, Dr. Berrak BULUT ve Dr. Marcel BALÇIK’a 2021 Yılı Doktora Özel Ödülü
Tem 01, 2022
Kimya Mühendisliği Bölümü Mezunlarının 249. İTÜ Günü Buluşması
Tem 01, 2022
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Mezunlarının 249. İTÜ Günü Buluşması
Tem 01, 2022
Gıda Mühendisliği Bölümü Mezunlarının 249. İTÜ Günü Buluşması
Tem 01, 2022
Kimya Mühendisliği Bölümü İlk Mezunlarının Ziyareti
Haz 30, 2022
Dr. Öğretim Üyesi Gamze GÜMÜŞLÜ GÜR’e TÜBİTAK’tan Doktora Sonrası Araştırma Desteği
Haz 30, 2022
“Biyomedikal ve Çevresel Uygulamalar için Antimikrobiyal Nanokarbon Malzemeler” Semineri
Haz 23, 2022
University of Food Technologies Plovdiv’den Bölümümüze ziyaret
Haz 23, 2022
“Katalizör Araştırma ve Geliştirme Çalışmalarında Yapay Zeka/Makine Kullanımı” konulu Seminer
Haz 23, 2022
“İklim Değişikliğiyle Mücadelede Döngüsel Ekonominin Yeri ve Önemi” konulu Webinar
Haz 23, 2022
İTÜ 250. Yıl Şampiyonları Belli Oldu
Haz 13, 2022
İTÜ 2022 Yılı Akademik Performans Ödülleri
Haz 02, 2022
8. Malzeme Günleri : “Malzemede Sürdürülebilirlik”
May 31, 2022
Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü Öğretim Üyelerimizin Buluşu Patent Aldı
Nis 18, 2022
İTÜ, QS Alan Bazlı Dünya Üniversite Sıralaması’nda Mühendislik ve Teknoloji Alanında Dünyada 142., Türkiye’de Birinci
Nis 13, 2022
Gıda Mühendisliği Bölümü öğrencilerine Ar-Ge Proje Yarışması’nda birincilik ödülü
Nis 09, 2022
Araştırma Görevlimizin 71. Lindau Nobel Ödüllü Bilim İnsanları Toplantısı'na Katılımı
Mar 31, 2022
Doç. Dr. M.Reza Nofar’a BAGEP 2022 Ödülü
Mar 23, 2022
Döhler Gıda San. A.Ş. ile Gıda Mühendisliği Bölümü arasında işbirliği protokolü imzalandı.
Mar 02, 2022
Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İsmail Koyuncu, TENMAK Yürütme Kurulu Başkanı Prof. Dr. Abdulkadir Balıkçı ve NATEN Ensitütü Başkanı Dr. Belma Sözen’in Fakültemize Ziyareti
Şub 24, 2022
1
2
3
4
5
6
7