en başarılı tez ödülü
Fakültemiz Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Hüseyin ÇİMENOĞLU danışmanlığında Doktora Tez çalışmasını başarıyla tamamlayan Dr. Faiz MUHAFFEL, “Novel Approaches for Protection of Light Metals Under Various Wear Conditions Via Micro Arc Oxidation Process” başlıklı doktora tezi ile; Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Esra ÇAPANOĞLU GÜVEN danışmanlığında Doktora Tez çalışmasını başarıyla tamamlayan Dr. Gülay ÖZKAN, “Effects of Novel Food Processing Techniques on Bioaccessibility and Transepithelial Transport of Cranberrybush Polyphenols” başlıklı doktora tezi ile Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından verilen “2021 Yılı En Başarılı Doktora Tez Ödülü”nü kazanmıştır. Öğretim üyelerimizi, Dr. Gülay ÖZKAN ve Dr. Faiz MUHAFFEL’i çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.