Yaygın Etki

İTÜ Kimya - Metalurji Fakültesi

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin 6. Fakültesi olarak kimya, metalurji, gıda ve biyomühendislik alanlarında yarının anahtar teknolojileri ve disiplinler arası mühendislik konularında dünyadaki gelişmeleri takip ederek bilimsel ve uygulamalı araştırmalar yapmayı, hem ulusal hem de uluslararası düzeyde önder çalışmaların odağı olmayı amaçlamaktadır.

Fakültemiz Kimya Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği ve Gıda Mühendisliği Lisans Programlarımız ABET (EAC) tarafından akredite edilmiş programlardır.

abetresim

3. Food Up Gıda Zirvesi

by Sezgin Sarışen | Mar 13, 2025
İTÜ Gıda Mühendisliği Kulübü ve Gıda Mühendisliği Bölümümüzün düzenlemiş olduğu 3. Food Up Gıda Zirvesi başarıyla gerçekleştirilmiştir.

Gida Zirvesi

Gıda sektöründeki son gelişmelerin, tüketici trendlerinin ve yenilikçi yaklaşımların ele alındığı bu etkinlikte, değerli konuşmacılarımız ve katılımcılarımız yer almıştır.

Öncelikle, zirvemizi zenginleştiren, gıda sektörünün geleceğine dair önemli perspektifler kazandıran ve deneyimlerini paylaşan Dr. Hakan Başdoğan, Serra Lale Çiçek Özkul, Gaye Gizem Açıkgöz, Buse Nur Çömlekçi, Furkan Akdemir, İlker Becerikli, Büşra Yalçın'a teşekkür ediyoruz.

Değişen tüketici beklentileri, sağlıklı yaşam trendleri, sürdürülebilir üretim, inovatif gıda teknolojileri gibi birçok konunun ele alındığı etkinlikte ana tema, “Tüketici Trendleri ve Gıda Pazarındaki Gelişmeler” olmuştur. Konuşmacılara, sponsor firmalara, kulüp üyelerine ve katılımcılara teşekkür ederiz.