İTÜ Günü ile Farklı Kuşaktan İTÜ’lüler Bir Arada

by Evren Demircan | Tem 10, 2024
ITU-GUNU-2024

26 Mayıs 2024 tarihinde gerçekleştirilen geleneksel 251. İTÜ Günü, farklı kuşaklardan mezunlarımızı ve ailelerini bir araya getirdi. İTÜ Günü kapsamında, meslek hayatında 20 ve 30. yılını dolduran Kimya Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği ve Gıda Mühendisliği mezunlarımıza fakültemizde; 70, 60, 50 ve 40 yılı geride bırakan mezunlarımıza ise İTÜ Ayazağa Yerleşkesi, Süleyman Demirel Kültür Merkezi’nde düzenlenen törenlerle plaketleri sunuldu.