by
Evren Demircan | Oca 30, 2023
Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Filiz ALTAY’ın önermiş olduğu “Fabrication of nanofiber mats with furin as food contact materials for breaking spike protein” başlıklı projenin İTÜ Uluslararası Araştırma İş Birliği Projeleri kapsamında desteklenmesine karar verilmiştir.
Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyemiz Prof. Dr. Filiz ALTAY’ın yürütücülüğünü yaptığı, fakültemiz öğretim elemanlarından Dr. Fatih Bildik, Araş. Gör. Rukiye Yiğit ve Araş. Gör. Elif Alakaş ile Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi’nden Doç. Dr. Zafer CEYLAN’ın araştırmacı olarak görev aldığı ve University of Wisconsin-Madison Biological Systems Engineering Bölümü’nden Prof. Dr. Sundaram GUNASEKARAN’ın proje ortağı olduğu "Fabrication of nanofiber mats with furin as food contact materials for breaking spike protein" başlıklı projenin İTÜ Uluslararası Araştırma İş Birliği Projeleri kapsamında desteklenmesine karar verilmiştir.
Öğretim üyemizi ve çalışma ekibini tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.