Yaygın Etki

İTÜ Kimya - Metalurji Fakültesi

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin 6. Fakültesi olarak kimya, metalurji, gıda ve biyomühendislik alanlarında yarının anahtar teknolojileri ve disiplinler arası mühendislik konularında dünyadaki gelişmeleri takip ederek bilimsel ve uygulamalı araştırmalar yapmayı, hem ulusal hem de uluslararası düzeyde önder çalışmaların odağı olmayı amaçlamaktadır.

Fakültemiz Kimya Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği ve Gıda Mühendisliği Lisans Programlarımız ABET (EAC) tarafından akredite edilmiş programlardır.

abetresim

Gıda Mühendisliği Bölümü Mezunlarının 249. İTÜ Günü Buluşması

by Sezgin Sarışen | Tem 01, 2022
Meslekte 20. yılını tamamlayan Gıda Mühendisliği Bölümü mezunlarımız 249. İTÜ Gününde bir araya geldi.

249yilgida
Meslekte 20. yılını tamamlayan Gıda Mühendisliği Bölümü mezunları, 26 Haziran 2022, Pazar günü fakültemizde gerçekleştirdiğimiz 249. İTÜ Gününde bir araya geldi. Gıda Mühendisliği Bölümü mezunu ve ailelerinin katıldığı törenlerde mezunlarımız yıllar sonra tekrar bir araya gelmenin coşkusunu yaşadı. Kimya Metalurji Fakültesi dekanımız Prof. Dr. Sebahattin Gürmen, Gıda Mühendisliği Bölümü başkanımız Prof. Dr. Meral Kılıç Akyılmaz yaptığı konuşmalarıyla kıymetli mezunlarımızın meslekte 20. yıllarını kutladılar ve mezunlarımıza katılımlarından dolayı teşekkür ettiler.