University of Food Technologies Plovdiv’den Bölümümüze ziyaret

by Sezgin Sarışen | Haz 23, 2022
Erasmus+ projesi kapsamında Bölümümüzü ziyarette bulunan University of Food Technologies Plovdiv’den Rektör Yardımcısı Prof. Galin Ivanov ve Öğretim Üyesi Dr. Hafize Fidan, Üniversite ve Bölüm tanıtımlarını içeren seminer vermiş ve olası işbirlikleri için görüşmeler yapılmıştır.

plovdiv

Plovdiv Gıda Teknolojileri Üniversitesi Rektör Yardımcısı ve Öğretim Üyesi 6 Haziran 2022 tarihinde Gıda Mühendisliği Bölümünde Erasmus+ projesi kapsamında bir seminer vermiştir..