2. Gıda Mikrobiyoloji Kongresi İTÜ’de

by Sezgin Sarışen | Tem 24, 2025
İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümleri ortaklığında, Türkiye 2. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi 4-6 Eylül 2025 tarihlerinde düzenlenecektir.

GıdaMikrobiyoloji

İstanbul Teknik Üniversitesi ev sahipliğinde, İstanbul Teknik Üniversitesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümleri ortaklığında, Türkiye 2. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi 4-6 Eylül 2025 tarihlerinde düzenlenecektir. Kongre eş başkanlıklarını, Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Funda KARBANCIOĞLU GÜLER ve Yıldız Teknik Üniversitesi Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Muhammed ARICI gerçekleştirecektir.

Türkiye 2. Gıda Mikrobiyolojisi Kongresi, Ülkemiz ve Dünya’da, toplum sağlığı ve refahı açısından önemli konulardan gıda mikrobiyolojisi ve gıda güvenliği alanındaki temel ve uygulamalı araştırmalara odaklanarak, akademik iş birlikleri, endüstri ve akademi arasında bilgi ve deneyim paylaşımı desteklenerek gıda mikrobiyolojisi alanında yenilikçi uygulamaların geliştirilmesini teşvik etmeyi hedeflemektedir.

Gıda mikrobiyolojisi alanındaki en son bilimsel gelişmeleri takip etmek, meslektaşlarımızla bir araya gelmek ve yeni iş birlikleri oluşturmak için siz değerli akademisyenlerimizin, genç araştırmacılarımızın ve öğrencilerimizin katılımından büyük onur duyacağız.

Kongreye katılım ve bildiri gönderimi ile ilgili detaylı bilgi ve güncellemeler için kongrenin resmi web sitesini (https://gidamikro2025.itu.edu.tr/) ziyaret edebilir, sosyal medya hesaplarını takip edebilirsiniz.