Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esra ÇAPANOĞLU GÜVEN’e TÜBİTAK İran-Türkiye İkili İşbirliği Desteği

by Sezgin Sarışen | Ara 15, 2021
Açıklama Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Esra Çapanoğlu Güven’in önermiş olduğu “Safran otantikasyonu için nanosensörle dekore edilmiş elektrospun nanolif bazlı akıllı ambalaj geliştirilmesi ve karakterizasyonu (Dechaspas)” başlıklı İran-Türkiye İkili İş Birliği Projesinin desteklenmesine karar verilmiştir.

IMG-20221129-WA0009(1)

Proje Araştırma Grubu: Dr. Celale Kırkın Gözükırmızı, Dr. Merve Tomaş

Öğretim üyemizi ve çalışma grubunu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.