MetalizyonSergi

Üniversitemiz Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Kulübü’nün Üniversitemizin 250. Yıl Etkinlikleri kapsamında düzenlemiş olduğu “Metalden Sanata: METALİZYON” Sergisi, 06 Aralık 2022 Salı günü, Fakültemiz Dekanlık katında Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İsmail Koyuncu tarafından açılmıştır. Sergide, İdris Savaş ve Orhan Savaş’a ait metalden ve taştan yapılmış özgün çalışmalar yer almaktadır. Açılışa Üniversitemizin/Fakültemizin Öğretim Üyeleri, Çalışanları, Öğrencilerimiz ve Fakültemize önemli bir eser kazandıran Sayın Yıldız Eren ve Sayın Eren Eren katılmışlardır. Sergi açılışına katılan tüm misafirlerimize, çalışanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür eder, “Metalden Sanata: METALİZYON” Sergimizi Aralık ayının sonuna kadar ziyaret edebilirsiniz.