Kutuphane-Acilis

Fakültemizin bilgisayar laboratuvarı, kitaplığı, okuma ve çalışma alanı, detaylı bir proje kapsamında tümüyle yenilendi. “Yıldız Eren Bilgisayar Laboratuvarı ve Çalışma Alanı” adıyla öğrencilerimizin hizmetine giren alanın açılış töreni 6 Aralık 2022’de gerçekleşti. Fakültemiz ve Üniversitemiz öğrencilerine hizmet verecek bu alanı Fakültemize kazandıran Sayın Yıldız Eren ve Sayın Eren Eren’in hazır bulunduğu törene Rektörümüz Sayın Prof. Dr. İsmail Koyuncu, Rektör Yardımcılarımız, Dekanlarımız, Enstitü, Konservatuvar, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürlerimiz, Öğretim Üyelerimiz, Fakülte Çalışanlarımız ve Öğrencilerimiz de katıldı. Geçtiğimiz ağustos ayında yapımına başlanan ve kısa sürede tamamlanan “Yıldız Eren Bilgisayar Laboratuvarı ve Çalışma Alanı”’ndan toplam 200 öğrencimiz faydalanabilecek ve gece 12.00’ye dek öğrencilerimize açık olacaktır. Projede, öğrencilere konforlu bir çalışma ortamı sağlamak için yapının akustik, aydınlatma ve iklimlendirmesi hesaplamalı yöntemlerle en özenli şekilde tasarlanmış olup, güneş ışığı kırıcı perdeler ve ısıtma sistemi ile öğrencilerin çalışmalarına rahat odaklanması hedeflenmiştir.