İTÜ - SARKUYSAN Elektrolitik Bakır Sanayi ve Ticaret A.Ş. İş Birliği Toplantısı

by Evren Demircan | Eyl 02, 2022
İTÜ Kimya Metalurji Fakültesi ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü, Üniversitemiz Bütünleşik Lisans + Yüksek Lisans Programı “MasterBee”, etkin ve sürdürülebilir üniversite-sanayi iş birlikleri ve Üniversitemiz 250. yıl etkinliklerine yönelik tanıtım faaliyetleri kapsamında 23 Ağustos 2022 Salı günü SARKUYSAN Elektrolitik Bakır Sanayi ve Ticaret A.Ş.’yi ziyaret etmiştir.

sarkusyan-haber

İTÜ Kimya Metalurji Fakültesi ve Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü, Üniversitemiz Bütünleşik Lisans + Yüksek Lisans Programı “MasterBeeé”, etkin ve sürdürülebilir üniversite-sanayi iş birlikleri ve Üniversitemiz 250. yıl etkinliklerine yönelik tanıtım faaliyetleri kapsamında 23 Ağustos 2022 Salı günü SARKUYSAN ELEKTROLİTİK BAKIR SANAYİ VE TİCARET A.Ş.’ni ziyaret etmiştir. Toplantıda, SARKUYSAN Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Hayrettin ÇAYCI, Genel Müdür Sayın Sevgür ARSLANPAY, Genel Müdür Yardımcısı Sayın Tolga EDİZ, Prof. Dr. Sebahattin GÜRMEN, Prof. Dr. C. Bora DERİN ve Doç. Dr. M. Şeref SÖNMEZ hazır bulunmuşlardır.