Dr. Büşra GÜLTEKİN SUBAŞI, Dr. Berrak BULUT ve Dr. Marcel BALÇIK’a 2021 Yılı Doktora Özel Ödülü

by Sezgin Sarışen | Tem 01, 2022
Açıklama Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Esra ÇAPANOĞLU GÜVEN danışmanlığında Doktora Tez çalışmasını başarıyla tamamlayan Dr. Büşra GÜLTEKİN SUBAŞI, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Murat BAYDOĞAN danışmanlığında Doktora Tez çalışmasını başarıyla tamamlayan Dr. Berrak BULUT ve Kimya Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyelerinden Prof. Dr. M. Göktuğ AHUNBAY danışmanlığında Doktora Tez çalışmasını başarıyla tamamlayan Dr. Marcel BALÇIK, Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından verilen “2021 Yılı Doktora Özel Ödülü”’nü kazanmıştır.
Özel ödül(1)

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Esra ÇAPANOĞLU GÜVEN danışmanlığında Doktora Tez çalışmasını başarıyla tamamlayan Dr. Gültekin SUBAŞI, “Yağsız Ayçiçek Küspesinden İzole Edilen Proteinlerin Modifikasyonu İçin Yenilikçi Isıl Olmayan Yöntemler” başlıklı doktora tezi ile; Metalurji ve Malzeme Mühendisliği Bölümü öğretim üyelerinden Prof. Dr. Murat BAYDOĞAN danışmanlığında Doktora Tez çalışmasını başarıyla tamamlayan Dr. Berrak BULUT, “Investigation of The Cutting Performances of The Diamond Tools used In The Natural Stone Industry” başlıklı doktora tezi ile; Kimya Mühendisliği Bölümü eski öğretim üyelerinden Prof. Dr. M. Göktuğ AHUNBAY danışmanlığında Doktora Tez çalışmasını başarıyla tamamlayan Dr. Marcel BALÇIK, “Investigation of Plasticization Behavior of Membrane Polymers by A Fully Atomistic Approach”  başlıklı doktora tezi ile Üniversitemiz Lisansüstü Eğitim Enstitüsü tarafından verilen “2021 Yılı Doktora Özel Ödülü”’nü kazanmıştır.

Öğretim üyelerimizi, Dr. Büşra GÜLTEKİN SUBAŞI, Dr. Berrak BULUT ve Dr. Marcel BALÇIK’ı çalışmalarından dolayı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.