Yaygın Etki

İTÜ Kimya - Metalurji Fakültesi

İstanbul Teknik Üniversitesi’nin 6. Fakültesi olarak kimya, metalurji, gıda ve biyomühendislik alanlarında yarının anahtar teknolojileri ve disiplinler arası mühendislik konularında dünyadaki gelişmeleri takip ederek bilimsel ve uygulamalı araştırmalar yapmayı, hem ulusal hem de uluslararası düzeyde önder çalışmaların odağı olmayı amaçlamaktadır.

Fakültemiz Kimya Mühendisliği, Metalurji ve Malzeme Mühendisliği ve Gıda Mühendisliği Lisans Programlarımız ABET (EAC) tarafından akredite edilmiş programlardır.

abetresim

Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Esra ÇAPANOĞLU GÜVEN’e TÜBİTAK 2531 - Alman Akademik Değişim Servisi (DAAD) ile İkili İşbirliği Desteği

by Sezgin Sarışen | Ara 15, 2021
Açıklama Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Esra Çapanoğlu Güven’in önermiş olduğu “Termal olmayan yeni gıda işleme tekniklerinin karışık meyve sularında bulunan fenolik bileşiklerin içeriği ve biyoyararlılığı üzerindeki etkileri” başlıklı TÜBİTAK 2531 Almanya-Türkiye İkili İş Birliği Projesinin desteklenmesine karar verilmiştir.

IMG-20221129-WA0009(1)

Fakültemiz Gıda Mühendisliği Bölümü öğretim üyesi Prof. Dr. Esra Çapanoğlu Güven’in önermiş olduğu “Termal olmayan yeni gıda işleme tekniklerinin karışık meyve sularında bulunan fenolik bileşiklerin içeriği ve biyoyararlılığı üzerindeki etkileri” başlıklı TÜBİTAK 2531 Almanya-Türkiye İkili İş Birliği Projesinin desteklenmesine karar verilmiştir.

Proje Araştırma Grubu: Dr. Gülay Özkan

Öğretim üyemizi ve çalışma grubunu tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.