imkanlar
Eki 2016
Yarızamanlı Gıda Denetçisi Alımı

Fakültemiz Dekanlığı bünyesinde yarızamanlı çalıştırılmak üzere Gıda Mühendisliği Bölümü, yüksek lisans veya doktoraöğrencilerinden 1 Gıda Denetçisi alımı yapılacaktır. İlgili duyurunun diğer ayrıntıları http://www.yarizamanli.itu.edu.tr/internet adresinde belirtilmiştir.

Başvurular 19 Şubat – 01 Mart 2016 tarihleri arasında Kimya-Metalurji Fakültesi öğrenci işleri bürosuna yapılacaktır.

Gıda Mühendisliği Bölümü, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine önemle duyurulur.

Yarızamanlı Gıda Denetçisi olarak seçilen öğrencilerin fakülte öğrenci işlerinden Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitim Talep Formunu almaları gerekmektedir. Ayrıca seçilen bütün öğrencilerin Vakıflar Bankası Maslak şubesinden aldıkları hesap numarasını Sağlık Kültür Daire Başkanlığına bildirmeleri ve fakülte öğrenci işlerine Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Talep Formunu vermeleri gerekmektedir. Bu işlemlerin son tarihi 11 Mart 2016 dır.

Staj için İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimine katılan öğrencilerden Yarızamanlıya seçilen öğrencilerin Temel İş Sağlığı ve Güvenliği Eğitimine katılmaları ve İş Sağlığı ve Güvenliği Biriminde görevli hekime muayene olmaları zorunludur.

İşyeri hekiminin çalışma gün ve saatleri: Pazartesi, Salı ve Perşembe günleri öğleden sonra.

İletişim 0 212 285 75 09 – 0 212 285 75 18